söndag 23 januari 2011

Shhhit!

Gårdagen var smärtasamt kaotiskt! Men det började bra. Jag hade sovmorgon, vi myste lite på förmiddagen sen började vi piffa till oss för att bege oss till Cornelias dop! DÄR VI SKULLE VARA KLOCKAN ETT! Klockan ETT!
Vi körde (nästan) hemifrån som planerat vid halv ett MEN när vi väl kom till stan så hittade vi inte en ända jävla parkeringsplats! Å när man väl hittade någon så var där ju någon annan idiot som tog den framför huven på en! Faaan vi hinner ju inte!
När vi äntligen hade hittat någon stanns att stå med bilen så kubbade vi för kung och fosterland fram till kyrkan...när vi hade nått Stora Torg så började kyrklockorna ringa och klockan var 2 minuter över ett! Shhhit!

Jag stannade. Fan jag går inte in sist i kyrkan och definitivt inte nu när man är försenade heller! Så, där stod vi och tjaffsade ett tag jag och Calle. Till sist gick vi i väg och gick en sväng på stan istället...

En trekvart senare åkte vi hem till Mia & Petter i stället på lite efter fest. Riktigt tråkigt att vi missade dop(pet) MEN det var vi en suverän efterfest med smärrig smörgåstårta och allt!

Koaset tar ju inte slut här inte för precis innan smörgåstårtan serverades så kräkte Perla i deras kök! Mumma...Så det var bara att torka spya sen så åkte Calle & Perla hem...
Jag och Petter stannade kvar och kalasade lite:) Hoppas nu inte att vi smittat ner hella kalaset för det visade ju sig att det var kräsjukan då Perlis kräkte några fler gånger under kvällen.


Dopad och söt som socker! Grattis på DopDagen...fina lilla Cornelia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att just DU vill kommentera detta inlägget!

Bloggintresserade