måndag 19 oktober 2009

Shoppingrunda....

Idag åkte jag och Mia på en helt lagom runda till Ge-Kås...Lagom menar jag när man bara går omkring på en tredjedel av affärens yta! Helt lagom...och det blir mycket billigare! Perla fick lite leksaker, eftersom hon nyligen (tre veckor sedan) upptäckt sina små händer så är det bara en tidsfråga innan hon kommer att använda de små kladdiga till att greja med grejor!!! ;)

Hummm...boken jag köpte till henne var nog för att hon inom kort kommer börja läsa med, eller?!Hur SOM, så är det roligt att köpa grejor helt enkelt och tiden går ju snabbt! Titta hon sitter ju redan i sin barnstol...eller sitter och sitter= uppallad!

Ellinor fyller snart nio så det blev presenter och kläder till henne med! Perla var hos världens bästa svärmor *KRAM & TACK* när vi var iväg och Petter följde med och handlade! Han skötte sig exemplariskt..sa bara till honom att han givetvis skulle få köpa leksaker om han var duktig när vi handlade! Hehe...leksaksavdelningen tog vi givetvis sist och därmed gick han som ett ljus sidan om vagnen under tiden vi shoppade! :)Under luggen bygger han ihop Cloner...och vad de andre gubbarna nu heter, har jag ingen koll på...Star Wars lego ska det vara iallafall! Populärt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att just DU vill kommentera detta inlägget!

Bloggintresserade