söndag 11 oktober 2009

Bröllop i Skåne...

... Igår var vi på Katarina & Olofs bröllop!
Såå Vackra!
Men vilket äventyr det var för oss att ta oss dit...De som känner oss vet att TID är ett begrepp som helt och hållet saknar innebörd för oss! Det fanns ju en anledning till att man fick fyra stycken klockor i examenspresent!
Men igår... körde vi ner till Skåne med både GPS och utskriven vägbeskrivning från Eniro SAMT med en inplanerad körtid som visade att vi skulle anlända klockan halv tre. (vi hade alltså framförhållning ;) Bröllopet skulle börja tre...Men va F#N tro inte att vi körde vilse? I de djupa skogarna av Skåne körde vi omkring som ett par yrpannor! När vi väl hittade människor att fråga om hjälp så förstod knappt jag vad de sa OCH då är jag ändå Skåning! Men som ett under, PRICK klockan tre
anlände vi till Färingtofta Kyrka! Lagom skoj att trippa in i kyrkan när alla satt där och väntade...
Men vi hann och det var det viktigaste!
INGEN KATASTROF ÄN!
Meeeeen det är ju klart...Perla började bli så smått hungrig så att när Olof & Katarina var på intåg så blev hon ju så vansinnig för att inte tuttarna låg där serverade på silverfat och sprutade mjölk på henne! Tro inte att hon gnydde NÄ YLA med sin värsta stämman skulle man göra så att precis alla skulle förstå hur olycklig hon var!
Det är kanske inte så fräsigt att hala fram brösten i kyrkan så det tog ju ett tag att ta sig ut och hitta ett angränsande rum! Där hon givetvis fortsatte att vråååla! OCH gissa hur lyhört det var där!? Oj, Va festligt...lagom pinsamt!
Jag fick se Grande Finale och det var vackert...och lugnt, då Calle och gaphalsen fick gå ut och sätta sig i bilen! ;)
Bröllopsfesten fortsatte i Fribergs lada utanför Torekov, cirka en timmes bilfärd från Söderåsen där vi befann oss. Pallar inte riktigt förklara den resan men om vi säger som så, SÅ tog det lite längre tid för oss att hitta dit!
Vi hade till sist en jätte trevlig kväll och bröllopsfesten var kanon! Super glad för att jag fick vara med och Katarina & Olof glänste om kärlek!
♥DET GILLAR VI!♥

2 kommentarer:

  1. Olof & Katarina Christensson11 oktober 2009 kl. 22:32

    Hej! Vilket äventyr ni fick för att komma till vårt bröllop :-) Det är inte helt lätt att hitta där ute i skogen, tur att vi aldrig är i tid då heller - inte ens till vårt eget bröllop!
    Vi tyckte det var härligt att höra Perla och de andra barnen i kyrkan, det var bara ett mysigt inslag med lite barnaskrik. Ni kan få se den inspelade varianten av vigselakten istället!
    Massor av kramar och tack för att ni ville komma på vårt bröllop, det enda som var synd var att vi inte fick chans att sitta ner och prata med er ordentligt, men så är det väl på sitt eget bröllop att det är såååå mycket saker som ska hinna hända. Vi såg att er kamera glödde hela kvällen och det skulle vara roligt att komma hem till er och titta på bilderna så kan vi få mer tid till att bara prata. Vi har säkert lite fina bilder att visa från vår Hawaii resa som vi åker på tisdag, overkligt :-)
    Herr och Fru Christensson

    SvaraRadera
  2. Ooo vi hade det verkligen kanon! Ha en underbar HunnyMoon! Så måste vi ta till att träffas snart! Massor av kramar och återigen TACK för att vi fick vara med och uppleva er dag!

    SvaraRadera

Vad roligt att just DU vill kommentera detta inlägget!

Bloggintresserade