söndag 6 mars 2011

IKEA

Idag drog vi ner till IKEA en runda. Perla eller rättare sagt Calle var i desperat behov av en ny bar(n)stol. Hon har de sista dagarna fört ett jävla liv varje gång vi har satt oss ner för att äta. VARFÖR?!
Jo, hon vägra att sitta i sin AntilopStol NÄ för hon vill sitta på Calles stol, på Calles plats! Så för att få någorlunda matro så har ju Calle fått masa sig bort för att lämna plats åt gasten!


Så för att lösa situationen så har vi köpt en riktig stol, fast högre till henne. Vi hoppas nu bara att accepterar denna lösningen;)


E man på IKEA så plockar det ju på lite. Handlade de obligatoriska ljusen, en vispskål, nytt bord till Kiddosarnas avdelning och lite annat smått och gott.


Calle provade sängar...och slappade lite!



Perla har fått ett bord till sitt rum SÅ nu kan hon sitta där och pyssla. Imorgon ska vi sätta upp en tv i hennes rum och Petter ska få in den stationära datorn till sitt...pyssel, pyssel :)

Precis tittat på Big Brothers! Vilken kvalité underhållning;) kan faktiskt tänka mig att engagera mig i det programmet nu under våren.
Tjingtjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att just DU vill kommentera detta inlägget!

Bloggintresserade