torsdag 3 september 2009

Shopping på stan...

...Perla är ju världens bästa och snällaste bebbe! Var på stan med Eva (Calles kusin) och hennes lilla kille Morris...som fyller 1 år på onsadg. Vi åt lunch och shoppade lite. Från vi kom in till stan vid elva till jag kom hem från stan vid två så sov Perla så sött i sin vagn. Heeee...och då var jag ju bara tvungen till att göra av med lite pengar i affären Smått, där de har super fina barnkläder! Det blev en cool overall, body och ett par byxor från Villervalla. Det bästa var ju att det var 15 % avdrag under dagen så det kändes som man hade gjort ett klipp ;) Alltså...jag tjänade 120 kr, så ni fattar hur mycket det kostade??? Vad gör man inte för att få lite rabatt och framförallt vad skulle jag annars göra när Perla sover så sött i sin vagnen?

Tiden gick ju alldeles för fort, vilket är tur för vår ekonomi...När klockan började närma sig två så var vi tvungna att packa ihop oss och köra och hämta Petter på dagis. Men vart F¤N hade bilen blivigt av då...hade ju parkerat den någon stanns i torggaraget, MEN vart! Var helt säkert på att den hade blivigt stulen och började nästan att gråta! Men sen från typ andre sidan av garaget stod bilen. Undrar vem som hade ställt den där;)

Ellinor och Perla mys i soffan!





2 kommentarer:

  1. Du är verkligen bra på att shoppa.. Tänk bara att spara 120:- på en tripp till stan :P

    Jättecoola kläder b.t.w

    Puss på daj

    SvaraRadera
  2. hmmm det verkar om jessi har annamat tekniken "ica-ulf" fick av Stig ....kostnads reducering tur att det inte var tusen paket trosskydd då kunde VI sparat tusen kronor på ICA........

    love u babe

    SvaraRadera

Vad roligt att just DU vill kommentera detta inlägget!

Bloggintresserade